Uvjeti korištenja

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: edukasim.zzhm-kz.hr Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije smatra i sve pridružene stranice koje pripadaju domeni ili pod domeni.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice edukasim.zzhm-kz.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni edukasim.zzhm-kz.hr je pružanje informacija o radu i uslugama Edukacijsko simulacijskog centra Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o radu i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama edukasim.zzhm-kz.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije i web stranica edukasim.zzhm-kz.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici edukasim.zzhm-kz.hr i pridruženim poddomenama. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije) ako to nije drugačije navedeno.

Ukoliko smatrate da je Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

 
Skip to content