UVJETI KORIŠTENJA

Trenutno se nalazite na našoj web stranici: https://www.zzhm-kz.hr.  Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se navedeni uvjeti korištenja. Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije smatra da su korisnici web stranice u svakom trenutku u potpunosti  upoznati s uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Web stranicama Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije smatra i sve pridružene stranice ko ji pripadaju domeni https://www.zzhm-kz.hr.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije zadržava pravo da u bilo kojem trenutku izmjeni Uvjete korištenja bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovorna ni za kakve posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem web stranice https://www.zzhm-kz.hr pristajete na uvjete korištenja, pravila o privatnosti pravila o kolačićima.

Svrha web stranice na domeni https://www.zzhm-kz.hr je pružanje informacija o radu i uslugama Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.
Dokumenti, fotografije, podaci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.
Dopušteno je stavljati poveznicu web stranice Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije ili njenog sastavnog dijela na druge stranice.

Podaci o radu i uslugama, te bilo koje druge objavljene informacije na web stranicama https://www.zzhm-kz.hr smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog objavljivanja, međutim, Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije i web stranica https://www.zzhm-kz.hr ne jamče za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojeg od podataka pohranjenih na ovim web stranicama.

AUTORSKA PRAVA

Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije polaže autorska prava na vlastite sadržaje (tekstovi, slike, vizualne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na web stranici https://www.zzhm-kz.hr i pridruženim poddomenama. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava bez dozvole vlasnika (Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije) ako to nije drugačije navedeno.

Ukoliko smatrate da je Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaj uklonjen onog trenutka nakon što je ustanovljeno istinitost sadržaja žalbe. U slučaju nenamjerne pogreške, Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije se iskreno ispričava oštećenoj strani za počinjenu grešku.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Ovom izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika i posjetitelja naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam pružaju putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu informacija koje možemo prikupiti od vas kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke i korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, možete posjetiti našu web stranicu bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Ne prikupljamo osobne podatke o vama (kao što su vaše ime i pojedinosti o kontaktu) kada posjetite ovu web stranicu, osim ako dobrovoljno ne pošaljete podatke pomoću jednog od dostupnih obrazaca za određenu svrhu (kontakt obrazac, registracijski obrazac, obrazac za prijavu edukacijskog programa) i time date vašu privolu na prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka u navedene svrhe. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Više o korištenju vaših osobnih podataka, pročitajte na linku: https://edukasim.zzhm-kz.hr/izjava-o-privatnosti/. Prihvaćanjem uvjeta korištenja, dajete privolu za korištenje vaših osobnih podataka prema uvjetima navedenim u Izjavi o privatnosti i Uvjetima korištenja.

LOKACIJA

adresa: Dr. Vladka Mačeka 48
Karlovac, 47000 Hrvatska

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 07:00 - 15:00
subota, nedjelja zatvoreno

Za vrijeme održavanja edukacijskog programa radno vrijeme može biti promijenjeno.

Telefon & Email

+385 99 38 04 784
nastavni-centar@zzhm-kz.hr

Info